Golfen zonder GVB
De golftuin is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen zonder GVB. We hebben een 9 holes par3 baan met 18 afslagplaasten en 2 oefengreens. Mensen die weinig tijd hebben of minder goed ter been zijn kunnen hier toch hun favoriete sport beoefenen. We bieden interessante mogelijkheden voor beginners en houden de prijzen laag.

Orangerie als horeca gelegenheid

De orangerie is een prachtige aanvulling op de golfbaan. “Mensen kunnen bij ons – ook als ze niet golfen - terecht voor een kop koffie of een heerlijke lunch of plate.  Maar ook voor een volledig verzorgd familieuitje, bedrijfsfeest, teamdag of avondfeest. De Orangerie ligt langs verschillende fietsroutes. Daarnaast bieden we vergaderfaciliteiten, eventueel met een golfclinic of –arrangement. En in de grote zaal is ruimte voor 130 personen voor een feest, vergadering of training, afhankelijk van de wensen. En op ons grote deels overdekte/verwarmde/verlichte terras is het heerlijk vertoeven.

Graag tot snel bij Golftuin Zwolle.

Team de Golftuin!!

Nieuws


GVB halen in 1 of 2 dagen!

All in prijs en geen verrassingen.

Lees meer

Fietsroutes
Veel fietsroutes, o.a. 'Rondje Zwolle' lopen langs onze Golftuin. Klik hier voor een overzicht van de fietsroutes in de buurt.