skip to Main Content

Over ons
Golftuin Zwolle

De golftuin is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen zonder GVB. We hebben een 9 holes par3 baan met 18 afslagplaasten en 2 oefengreens. Mensen die weinig tijd hebben of minder goed ter been zijn kunnen hier toch hun favoriete sport beoefenen. We bieden interessante mogelijkheden voor beginners en houden de prijzen laag.

Golfen zonder GVB

GVB is een golfvaardigheidsbewijs waarin de golfer technieken en alle golf vaardigheden heeft geleerd. Bij ons kunt u de populairste sport van Nederland beoefenen zonder dat u in het bezit bent van een GVB.

Golven Geen GVB Nodig

Orangerie als horeca gelegenheid

De orangerie is een prachtige aanvulling op de golfbaan. Mensen kunnen bij ons – ook als ze niet golfen – terecht voor een kop koffie of een heerlijke lunch of plate.  Maar ook voor een volledig verzorgd familieuitje, bedrijfsfeest, teamdag of avondfeest. De Orangerie ligt langs verschillende fietsroutes. Daarnaast bieden we vergaderfaciliteiten, eventueel met een golfclinic of –arrangement. In de grote zaal is ruimte voor 130 personen voor een feest en 50 personen voor een vergadering of training, afhankelijk van de wensen. Op ons grotendeels overdekte en verlichte terras is het heerlijk vertoeven.

Graag tot snel bij Golftuin Zwolle.

Team de Golftuin!!

Orangerie Zwolle

Hoe kunt u contact opnemen?

Harculose Esweg 2 (Navigatie: Jan van Arkelweg 2a)
8015 RH Zwolle

T 0529 46 63 04
info@golftuinzwolle.nl

Baanles
professional!

Baanles met een proffesional. Til uw spel en course management naar een hoger plan met een baanles met volop tips en trucs. En krijg antwoord op al uw vragen omtrent de golfsport.

Uitermate geschikt voor elk niveau golfer.

Back To Top 0529 46 63 04