skip to Main Content

De Orangerie
Prachtige locatie

Gezellige horeca gelegenheid van Golftuin Zwolle

De Orangerie is de gezellige horeca gelegenheid van Golftuin Zwolle. Ook passerende wandelaars en fietsers zijn welkom voor een kop koffie of lunch. De Orangerie bestaat uit meerdere zalen en een (gedeeltelijk) overdekt terras met weids uitzicht op de landerijen rondom. Een geweldige locatie met volop horeca mogelijkheden. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Menu & Buffetten

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw lunch, high tea/wine/beer, buffetten, barbecue, feest, bedrijfsuitje, bijeenkomst of vergadering (zie arrangementen). In overleg is veel mogelijk.

Feesten & Partijen

De Orangerie is de perfecte locatie voor uw feesten & partijen. Met een ruime keuze uit buffetten, hapjes en dranken. Het belangrijkste zijn de wensen van onze gasten. Heeft u iets te vieren? Neem vrijblijvend contact op.

Vergadering en meetings

“De Orangerie” is de locatie bij uitstek, voor het houden van uw vergaderingen, trainingen en cursussen. Wij verwelkomen u graag in één van onze drie zalen.

Trouwlocatie

‘Golftuin Zwolle’ is de perfecte locatie voor jullie trouwdag. De gehele trouwdag/middag/avond kan naar jullie wens worden ingevuld. De receptie, een heerlijk buffet en een geweldige feestavond. Maar ook de huwelijksvoltrekking kan in de ‘Orangerie’ plaatsvinden.

Back To Top 0529 46 63 04