skip to Main Content

Heerlijk eten
Orangerie Zwolle

Bekijk onze menukaart en buffetten

Klik op onderstaande knoppen om onze menukaart en buffetten te bekijken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. In overleg is er veel  mogelijk. Wij maken graag iets op maat voor u!

Bekijk onze menukaart

Bij de Golftuin kunt u ook genieten van heerlijke menu’s 

Onze Orangerie is de ideale locatie voor een hapje, drankje, feestje, meeting of vergadering. Eventueel te combineren met een rondje golfen. Bij uitstek geschikt om te genieten van al ons lekkers. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Consumptie & Drankenarrangemen

Wij hebben een uitgebreide kaart op het gebied van consumpties. Ook kunt u bij ons een drankarrangement bestellen. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Lunch Buffetten

Bij de Golftuin kunt u ook genieten van een lunch buffet. 

Kies uit verschillende assortimenten met verschillende prijzen. Lunch met verschillende soorten soep, sandwiches, versfruit, kroketten en verscheidene dranken. Kies het assortiment dat het beste aansluit bij jullie wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het reserveren.

Hapjes assortiment

Bij de Golftuin kunt u genieten van heerlijke hapjes

Zin in lekkere hapjes? De Orangerie heeft een uitgebreid assortiment warme en koude hapjes. Bekijk onze mogelijkheden! Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Tapas borrel buffet

Bij de Golftuin kunt u genieten van tapas buffet

Met ons tapas borrel buffet is er voor ieder wat wils. Grote keuze aan verschillende koude en warme tapas. Geniet van onder andere verse chorizo, zalmrolletjes, gevulde champignons met geitenkaas en nog veel meer! Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Koud & Warm buffetten

Grote groep? Wij bieden geschikte warm- of koudbuffetten aan

Wij bieden 2 soorten buffetten met gerechten uit alle hoeken van de wereld! Kies voor Buffet de Golftuin met gerechten zoals gemengde salade met peer, geitenkaas en pesto, gerookte zalmsnippers met dille, kappertjes en rode uit, runderstoof en meer!  Daarnaast hebben wij buffet Herculosche Esch met onder andere een plateau van diverse vissoorten en garnituur en gebraden beenham met honing-mosterdsaus. Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Meer weten? Neem contact op.

Italiaans buffet

Wij brengen Italië naar u toe met ons heerlijke Italiaans buffet. Geniet van typische Italiaanse gerechten als panzanella, parmaham en meer. U kunt kiezen uit meerdere soorten pizza’s en pasta’s. Heeft u een allergie? Wij passen het buffet naar uw wens waar mogelijk aan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Barbecue buffetten

Buiten heerlijk weer? Geniet samen van onze BBQ

Zin in een BBQ zonder zorgen? Kies voor een van de bbq buffetten van de Orangerie. Geniet van verschillende soorten vlees zoals hamburgers, varkenshaassaté en meer! Daarnaast hebben wij heerlijke verse salades, brood en sauzen. In overleg kunnen wij het aanbod met u afstemmen. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Stamppot buffetten

Echt Hollandse stamppotbuffet bij de Orangerie

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten stamppot buffetten. Denk aan verse boerenkool, hutspot, zuurkool en meer. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Dessert buffet

Geniet van onze overheerlijke desserts

Vanaf 20 personen bieden wij 2 soorten dessert buffetten. Geniet van een heerlijk dessert buffet van een ambachtelijke patisserie met de lekkerste ijsspecialiteiten. Ook voor specifieke mogelijkheden staan wij voor u klaar. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

High Tea, Bier of Wijn

Geniet van een High tea, bier of wijn

Geniet van een High tea, bier of wijn met diverse lekkernij. Afhankelijk van de keuze high tea of high bier of wijn krijg je passende hapjes en luxe broodjes of zoetigheden. Speciaal voor u gereserveerd gedurende 2 uur. Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze kaart.

Back To Top 0529 46 63 04