Golftuin Zwolle 

Onze baanstatus kunt u vinden op onze "Home" pagina.

De golfbaan
De nieuwe golfbaan in Zwolle is uniek in zijn soort. Golftuin Zwolle heeft een 9 holes par3 baan met 18 afslagplekken. Hole 1 t/m 9 heeft een totale lengte van 850 meter, hole 10 t/m 18 heeft een totale lengte van 947 meter (2 afslagplekken zijn nog in aanbouw). Er zijn ook 2 oefengreens. De baan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Er worden diverse arrangementen aangeboden, zoals lessen van een ervaren golfprofessional. Daarmee maakt Golftuin Zwolle golf bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

Par 3 baan 

Deze par 3 golfbaan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. De chippingarea en de puttinggreen bieden voor elk wat wils. We bieden verschillende betaalbare arrangementen met lessen van een ervaren golfpro.

Voor mensen die weinig tijd hebben of voor gasten die wat minder goed ter been zijn, biedt de omvang van deze baan volop mogelijkheden. En na de sportieve inspanning is het goed toeven in onze orangerie.

Zowel de ervaren als de startende golfer zal zich snel thuisvoelen bij Golftuin Zwolle. 

Fotoalbum

Nieuws


2de Paasdag @ Golftuin Zwolle

Kom genieten van een luxe brunch en/of rondje golfen.

Lees meer

Snertwedstrijd 24-02-2019

Een gezellige wedstrijd met leuke prijzen, waaraan iedereen mee mag en kan doen.

Lees meer

Vacature gastheer/gastvrouw

Horeca toppers gezocht voor de bediening voor richting het voorjaar! Ben jij gastvrij en kun je de handen uit de mouwen steken?

Lees meer

Greenfee

9 holes         
€17,50
18 holes       €27,50

Klik hier voor golfclinic mogelijkheden