skip to Main Content

Zaal huren voor uw vergadering

Bent u op zoek naar een plek om te vergaderen in Zwolle? Dan kunt u terecht bij Golftuin Zwolle: een unieke locatie voor het houden van vergaderingen, trainingen en cursussen. U bent van harte welkom in een van onze drie mooie zalen. Wij voorzien u graag van een hapje, drankje, lunch en/of buffet. Wilt u na uw vergadering lekker ontspannen met uw collega’s? Kom dan een rondje golfen bij Golftuin Zwolle. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vergadering te bespreken.

Vergaderen in Zwolle

U kunt bij ons vergaderen in Zwolle met een groep tot 50 personen. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanaf de A28, N337 en N35. Ook kunnen u en uw collega’s op ons eigen terrein gratis parkeren. Onze drie zalen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder natuurlijk een WiFi verbinding. We stellen graag samen met u een vergaderarrangement op maat op. Zo bespreken we welke zaal het meest geschikt is wanneer u komt vergaderen in Zwolle (of wanneer u een training of cursus wilt geven bij ons op locatie) en heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor catering, waaronder hapjes, drankjes, een lunch en/of een buffet. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op een vrijblijvende offerte op maat vooraf. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden van vergaderen bij Golftuin Zwolle te bespreken.

Tijd om te ontspannen bij Golftuin Zwolle

Onze prachtige locatie is een unieke plek om te vergaderen in Zwolle. Maar, waar hard gewerkt wordt, moet natuurlijk ook ruimte zijn voor ontspanning. Bovendien is samen golfen ook een uitstekende manier van teambuilding. Daarom nodigen we u ook van harte uit om uw vergadering te combineren met een golfclinic, of een rondje golfen op de 9 holes par3 baan van Golftuin Zwolle. Onze baan is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Wij bieden volop mogelijkheden voor u en al uw collega’s.

Zaal huren bij Golftuin Zwolle

Wilt u een zaal huren om te vergaderen in Zwolle? Dan kunt u terecht bij Golftuin Zwolle! Neem contact op, en we bespreken de mogelijkheden. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Bovendien verwelkomen we u ook graag op onze golfbaan. Neem contact op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0529-466304 of een mail sturen naar info@golftuinzwolle.nl. Kom ook in luxe vergaderen bij Golftuin Zwolle!

Back To Top 0529 46 63 04