skip to Main Content

Openbare golfbaan in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe openbare golfbaan Golftuin Zwolle. Deze openbare golfbaan is uniek in zijn soort, omdat iedereen er op een laagdrempelige wijze kan kennismaken met golf. Uiteraard kan ook de ervaren golfspeler bij Golftuin Zwolle lekker trainen en aan zijn techniek sleutelen. Golftuin Zwolle is een openbare met een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. De chippingarea en de puttinggreen bieden voor elk wat wils. Golftuin Zwolle biedt verschillende uiterst betaalbare arrangementen met lessen van een ervaren golfpro. Onze openbare golfbaan beschikt over een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis: de Orangerie. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens.

Openbare golfbaan voor beginners en professionals

Onze nieuwe openbare golfbaan in Zwolle heeft een 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken. De holes 1 tot en met 9 hebben een totale lengte van 850 meter, holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. Twee afslagplekken zijn nog in aanbouw. Deze openbare golfbaan heeft ook 2 oefengreens. Dit maakt Golftuin Zwolle zeer geschikt voor de beginnende golfer ėn de gevorderde golfspeler. Wij bieden diverse golfarrangementen aan, waaronder golflessen van een ervaren golfprofessional. Daarmee maakt openbare golfbaan Golftuin Zwolle de golfsport bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

Golfvaardigheidsbewijs (GVB) niet nodig

Golftuin Zwolle is de openbare golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je hebt bij ons namelijk geen golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig om lekker te komen golfen en te genieten van het buiten zijn. Houd je van gezellig en ontspannen sporten met goede vrienden, familie of collega’s? Kom dan op onze openbare golfbaan in Zwolle gerust ervaren of golfen een sport voor jou is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Golven Geen GVB Nodig

Golfles van een golfprofessional

Als je de golfsport echt onder de knie wilt krijgen, kun je in openbare golfbaan Golftuin Zwolle aan je golftechniek werken onder de bezielende leiding van een echte golfprofessional. Tegen vriendelijke tarieven kun je bij ons lid worden en les krijgen van een doorgewinterde pro. Het volgen van golflessen is de beste manier om je spel en course management naar een hoger plan te tillen. Je oefent onder toeziend oog van onze golfprofessional bijvoorbeeld je afslagtechniek en je loopt een aantal holes op de openbare golfbaan van Golftuin Zwolle. Tijdens de golflessen krijg je volop aanwijzingen over de techniek en wordt je een bijgepraat over hoe mooi de golfsport is. Golflessen op onze openbare golfbaan zijn leuk en leerzaam en uitermate geschikt voor elk niveau. De kans is groot dat je hierdoor golfen in een mum van tijd zeer leuk gaat vinden.

Golfen & golfclinics volgen op openbare golfbaan

Op onze openbare golfbaan bij Golftuin Zwolle kun je ook terecht voor het volgen van golfclinics volgen. Dat is een perfecte manier op de fijne kneepjes van golfen te leren kennen. Golfclinics zijn een populaire invulling van een bedrijfsuitje of een familiedag. Wij adviseren iedereen die geen ervaring heeft met golf, en er graag meer van wil weten, om om een golfclinic te volgen. Golfclinics zijn leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een zeer sociale bezigheid.

Openbare par 3 golfbaan

Als je weinig tijd hebt, of misschien minder goed ter been bent, dan is onze openbare par 3 golfbaan een zeer geschikte golfbaan om lekker te sporten. De afstanden die je op onze openbare golfbaan moet afleggen zijn namelijk minder groot dan bij menig andere golfbaan. Je hebt in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning kun je in onze Orangerie lekker bijkomen onder het genot van een kopje koffie of een hapje en een drankje.

Gastvrije openbare golfbaan voor allen

Ook als je geen golfer bent, ben je van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis van openbare golfbaan Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. Ons clubhuis biedt dan een gezellig rustpunt om even lekker bij te tanken. Golf & gastvrij, ook dat hoort bij onze openbare golfbaan!

Openingstijden openbare Golfbaan

De openbare golfbaan van Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend hebben we een vrije-inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport nodigen wij van harte uit om een balletje te komen slaan. We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de prachtige openbare golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en zie hoe prachtig onze mooie glooiende greens in het landschap liggen. Wil je golfles nemen of zoek je een leuk adres voor een geweldig bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden op onze openbare golfbaan Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04