skip to Main Content

Unieke golfbaan in Zwolle

Om op vrijwel elke golfbaan in Nederland te mogen golfen heb je, naast je golfvaardigheidsbewijs (GVB), een officiële NGF-baanpermissie en lidmaatschapspas nodig. Die kun je beide halen bij Golftuin Zwolle. Wij zijn het ideale golfcentrum voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. De ervaren golfer kan bij ons uitgebreid aan zijn techniek werken en beter worden in deze sport. De beginnende golfer kan bij ons kennismaken met golfen en uitgebreid oefenen wanneer hij dat wil. Bij Golftuin Zwolle kun je uiteraard ook terecht voor het halen van je GVB en je golf examen. Je leest er hieronder meer over.

GVB halen bij Golftuin Zwolle

Golf is een sport voor iedereen! Vermaak en gezelligheid is hierbij het allerbelangrijkste. Je kunt bij Golftuin Zwolle ook je golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen. Voor het volgen van de GVB-cursus bij Golftuin Zwolle is ervaring niet nodig. Bovendien is de cursus geschikt voor alle leeftijden. Bij ons dus geen elitair gedoe, maar gewoon een hele toegankelijke GVB-cursus met heel veel fun. Kortom, onze GVB-cursus is een laagdrempelige golfcursus voor iedereen die wil leren golfen! Alle onderdelen van golf worden in de cursus behandeld, waaronder het pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregels op de golfbaan. Uiteraard ga je zelf ook de golfbaan op voor een oefenronde. Je kunt bij ons terecht voor een korte cursus en een lange cursus. De lange cursus is altijd de kwalitatief betere golfcursus, want hij is minder intensief gedurende een langere periode, en tussen de lessen door heb je ruimschoots de tijd om zelf te oefenen op de leslocatie. Meer weten over de korte of lange GVB-cursus? We vertellen je er graag meer over.

Golf examen bij Golftuin Zwolle

Bij Golftuin Zwolle kun je dus ook terecht voor je golf examen dat hoort bij het GVB. Dit golfregelexamen is in het leven geroepen om elke golfer de etiquette en golfregels bij te brengen. Het belangrijkste doel van het golfregelexamen is dat iedereen het spel op dezelfde manier speelt. Daarnaast kan golf ook gevaarlijk zijn, een golfbal kan makkelijk een snelheid bereiken van meer dan 150 kilometer per uur. Het is daarom belangrijk dat iedere golfer de basisregels kent. Voorheen heette dit golf examen ook wel GVB-examen of NGF-examen. Als je het golf examen bij Golftuin Zwolle wilt gaan halen, ontvang je van ons alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op dit golf examen. Wil je extra zekerheid? Volg dan onze twee uur durende theoriecursus om je optimaal voor te bereiden.

Golven Geen GVB Nodig

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Om jezelf voor te bereiden op het golf examen kun je in Golftuin Zwolle uitstekend oefenen. Je hebt bij ons geen GVB nodig om een balletje te komen slaan op onze greens. Je kunt al het geleerde dus in de praktijk komen oefenen. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Volgen van golfclinics

Wil je nog beter worden in de prachtige sport die golf heet en goed voorbereiden op je golfexamen? Dan kun je ook af en toe een golfclinic volgen in Golftuin Zwolle. En golfclinic volg je onder leiding van onze golfprofessional. Met hem kun je je golfskills uitstekend verbeteren. Bovendien kan hij al je vragen over golf beantwoorden. Het is een goede manier om de golfsport beter te leren kennen. Dat is leuk voor een familiedag of voor bedrijfsuitjes. Wij raden iedereen die geen ervaring heeft met golf om een golfclinic te volgen.

Aanbod golfclinics

Bij Golftuin Zwolle kun je bij wijze van voorbereiding op je golf examen een golfclinic volgen. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten golfclinics onder leiding van een golfprofessional:

  • Basic golfclinic 90 minuten
  • Basic golfclinic 150 minuten
  • Pro golfclinic 180 minuten
  • Royal golfclinic 240 minuten

Je kunt tijdens een golfclinic gebruik maken van golfmateriaal van Golftuin Zwolle. Maar beter is uiteraard om te oefenen met je eigen golfuitrusting. Onze golfclinics in Golftuin Zwolle zijn inclusief het gebruik van materiaal, ballen en oefenfaciliteiten. Weet wel dat het minimum aantal deelnemers voor een golfclinic 6 personen is.

Contact met Golftuin Zwolle

Ben je zo bezeten geraakt van de prachtige en verslavende sport die golfen heet? En wil je je GVB en je golf examen halen in Golftuin Zwolle? Laat het ons weten en wij vertellen je alles over wat nodig is om je golf examen te halen. Neem voor je golf examen contact met ons op via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over het behalen van het GVB en het golf examen in Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04