skip to Main Content

Snel leren golfen in een prachtige omgeving

Wil jij leren golfen? Bij Golftuin Zwolle heb jij het golfen snel onder de knie. Laagdrempelig en op ieder niveau. Golftuin Zwolle ligt in een prachtige groene omgeving in Zwolle-Zuid. Onze golfbaan is splinternieuw en uniek in haar opzet, want wij hebben een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. Voor beginners is de par 3 baan werkelijk ideaal. De chippingarea en puttinggreen zijn geschikt voor elke golfer. Bij ons maak je laagdrempelig kennis met golfen en bieden wij golflessen aan op ieder niveau. Alle lessen worden gegeven door een ervaren golfprofessional. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want wij bieden diverse betaalbare arrangementen aan. Leren golfen doe je bij Golftuin Zwolle!

Leren golfen met behulp van een professional

Wil je golflessen volgen bij een echte professional? Bij Golftuin Zwolle kun je voor voordelige tarieven lid worden en profiteren van de beste golflessen door onze professionals. Zo til je jouw spel en course management snel naar een hoger niveau. Onze golfprofessional ondersteunt jou bij je afslagtechniek en doorloopt met jou de holes van onze golfbaan. Je krijgt gedurende de golflessen veel tips en trucs aangereikt die jou helpen om een succesvolle golfer te worden. Je krijgt tevens de ruimte om al jouw vragen te stellen. Uiteindelijk ga je het golfen nog leuker vinden door alle tips en trucs die je tot je beschikking krijgt.

Zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) golfen

Leren golfen door les te nemen bij onze professionals hoeft uiteraard niet. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met golf. Ook zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kun je bij Golftuin Zwolle het golfen snel onder de knie leren krijgen. Het wordt echter pas echt leuk als je golflessen bij ons neemt, zodat je de technieken geheel onder de knie kunt krijgen of deze verbetert.

Golven Geen GVB Nodig

Golfen & golfclinics

Je kunt bij ons niet enkel terecht voor golflessen, maar ook voor het volgen van golfclinics. Op deze wijze leer je de golfsport beter kennen. Ook leuk voor een familiedag of bedrijfsuitje. Heb je geen ervaring met golfen, dan raden wij je het volgen van een golfclinic zeker aan. Dit is niet alleen leuk en leerzaam, maar vooral ook heel gezellig. Golfen staat niet voor niets bekend als sociale sport.

Golfen voor beginners en professionals

Wat maakt onze golfbaan zo interessant voor het volgen van golflessen? Zoals eerder gezegd is onze golfbaan uniek, met een 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken.
Holes 1 tot en met 9 zijn in totaal 850 meter, holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. De golfbaan bevat tevens twee oefengreens, waardoor je volop kunt oefenen. Dit maakt Golftuin Zwolle zeer geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Wij bieden diverse arrangementen, zoals golflessen van een ervaren golfprofessional. Daarmee maakt Golftuin Zwolle de golfsport bereikbaar en betaalbaar voor iedereen die wil leren golfen.

Par 3 baan

Ontbreekt het je aan tijd om golflessen te volgen en oefen je het liefst even zelfstandig? Dan is onze par 3 golfbaan uitermate geschikt om een heerlijke middag in de buitenlucht te oefenen. Doordat de baan kleine afstanden kent, kun je al in een redelijk korte tijd een rondje maken op onze golfbaan. Aansluitend kun je in clubhuis De Orangerie terecht voor een hapje en drankje. Leuk om alleen te doen, of met vrienden. 

Gastvrij voor iedereen

Ben je geen golfer? Dan ben je tevens van harte welkom in clubhuis de Orangerie van Golftuin Zwolle. Onze golftuin is gelegen naast de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. In ons clubhuis komen velen tot rust door het drinken van een kopje koffie tussendoor. Gastvrijheid, dat is waar Golftuin Zwolle voor staat.

Openingstijden Golfbaan

Bij de golfbaan van Golftuin Zwolle kun je zeven dagen per week terecht vanaf
08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije-inloop op onze golfbaan. Iedereen die graag wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is dan van harte welkom om een balletje te slaan. Gezellig als je erbij bent! We beginnen iedere woensdagochtend om 10.30 uur.

Leren golfen? Neem contact op met Golftuin Zwolle

Wil jij ook kennismaken met de golfsport op onze prachtige golfbaan? Kom dan eens langs om het golfen te ervaren en kennis te maken met onze professionals. Ben je geïnteresseerd in onze golflessen of golfclinics? Of wil je een familie- of bedrijfsuitje op onze golfbaan boeken? Neem dan snel contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Kies voor leren golfen bij Golftuin Zwolle en ervaar hoe snel je progressie maakt in het golfen!

Back To Top 0529 46 63 04