skip to Main Content

Unieke golfbaan in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Deze golfbaan is uniek in zijn soort. Deze golfbaan is een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. Bij ons kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met golfen. Of je nu gewoon een golfles wil boeken, of je golfvaardigheidsbewijs (GVB) wilt halen. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens. Hieronder lees je meer over het halen van je GVB.

GVB halen

Golf is een sport voor iedereen! Vermaak en gezelligheid zijn het allerbelangrijkst. Je kunt bij Golftuin Zwolle ook terecht om je golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Voor het volgen van de GVB-cursus bij Golftuin Zwolle is ervaring niet nodig. Bovendien is de cursus geschikt voor alle leeftijden. Bij ons dus geen elitair gedoe, maar gewoon een hele toegankelijke GVB-cursus met heel veel fun. Kortom, onze GVB-cursus is een laagdrempelige golfcursus voor iedereen die wil leren golfen. Alle onderdelen van golf worden in de cursus behandeld, waaronder het pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregels op de golfbaan. Uiteraard ga je zelf ook de golfbaan op voor een oefenronde. Je kunt bij ons terecht voor een korte cursus en een lange cursus. De lange cursus is altijd de kwalitatief betere golfcursus, want deze is minder intensief en tussen de lessen door heb je ruimschoots de tijd om zelf te oefenen op de leslocatie. Meer weten over de korte of lange GVB-cursus? We vertellen je er graag meer over.

Golf examen

Bij het golfvaardigheidsbewijs hoort ook het golf examen. Tijdens onze GVB-cursus ontvang je van ons alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het golf examen. Wil je extra zekerheid? Volg dan onze twee uur durende theoriecursus. Na afloop van de cursus ontvang je een officiële NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas waarmee je kunt spelen op vrijwel alle golfbanen in Nederland. Daarna kun je flink aan de slag om aan je handicap te gaan werken.

Golven Geen GVB Nodig

Golfen zonder GVB

Golftuin Zwolle is de golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je kunt bij ons dus ook terecht zonder GVB om een balletje te komen slaan op de groene glooiende greens van Golftuin Zwolle en ervaren of golfen wat voor je is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor. 

Golfen & golfclinics

Op onze golfbaan bij Golftuin Zwolle kunt je natuurlijk ook golfclinics volgen om je skills te verbeteren. Dit is een goede manier om de golfsport beter te leren kennen. Dat is leuk voor een familiedag of voor bedrijfsuitjes. Wij raden iedereen die geen ervaring heeft met golf om een golfclinic te volgen. Het is leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een heel sociale sport.

Par 3 baan

Voor mensen die weinig tijd hebben of voor wie minder goed ter been is, biedt onze par 3 golfbaan volop mogelijkheden om een leuke middag buiten te zijn. Door de geringe afstanden die je op de baan hoeft af te leggen heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning is het goed toeven in onze Orangerie, waar je kunt genieten van een lekker hapje en een drankje. 

Gastvrij voor iedereen

Ben je geen golfer? Ook dan ben je van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis van Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt ook pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. Ons clubhuis biedt dan een gezellig rustpunt om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle!

Openingstijden golfbaan

De golfbaan van Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de prachtige golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Wil je bij ons graag je golfvaardigheidsbewijs halen? Dan kan dat uiteraard ook. Neem dan contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van de GVB-cursus op de golfbaan van Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04