skip to Main Content

Unieke golfbaan in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. In zijn soort een unieke golfbaan. Deze openbare golfbaan is een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. Bij ons kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met golfen. Je kunt bij ons gewoon een rondje golfen, een losse golfles boeken, of zelfs je golfvaardigheidsbewijs halen. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens. Hieronder lees je meer over het halen van je golfvaardigheidsbewijs.

Haal je golfvaardigheidsbewijs in je eigen tempo

Golftuin Zwolle is de perfecte golfbaan voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs. Voor het volgen van deze golfcursus bij Golftuin Zwolle heb je geen golfervaring nodig. Bovendien is de cursus geschikt voor alle leeftijden. Wij doen bij Golftuin Zwolle niet aan elitair gedoe, maar we bieden je gewoon een heel toegankelijke cursus voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs met heel veel fun. Kortom: bij Golftuin Zwolle behaal je je golfvaardigheidsbewijs op een zeer laagdrempelige manier. Onze cursus is er namelijk voor iedereen die wil leren golfen! In onze cursus worden alle onderdelen van golf behandeld, waaronder het pitchen, chippen, putten, de swing en de veiligheids- en etiquetteregels op de golfbaan. Uiteraard ga je zelf ook de golfbaan op voor een oefenronde. Je kunt bij ons terecht voor een korte cursus en een lange cursus. De lange cursus is altijd de kwalitatief betere golfcursus, omdat je tussendoor ruimschoots de tijd hebt om zelf te oefenen op de leslocatie. Wil je meer weten over het halen van je golfvaardigheidsbewijs bij Golftuin Zwolle? Kom langs of bel ons. We vertellen je er graag meer over.

Golf examen

Bij het golfvaardigheidsbewijs hoort ook het golf examen. Wij zorgen ervoor dat je alle informatie ontvangt om je goed voor te bereiden op het golf examen. Wil je extra zekerheid? Volg dan onze twee uur durende theoriecursus. Na afloop van de cursus ontvang je een officiële NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas. Hiermee kun je spelen op vrijwel alle golfbanen in Nederland. 

Golven Geen GVB Nodig

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Heb je nog geen golfvaardigheidsbewijs? Geen probleem. Golftuin Zwolle is de openbare golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je kunt bij ons dus ook gewoon een balletje te komen slaan op de groene glooiende greens van Golftuin Zwolle en ervaren of golfen wat voor je is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor. Vind je golfen echt leuk? Dan adviseren we je om je om zo snel mogelijk je golfvaardigheidsbewijs te halen.

Golfclinic als voorbereiding op golfvaardigheidsbewijs

Op onze golfbaan bij Golftuin Zwolle kun je natuurlijk ook golfclinics volgen om je golftechniek te verbeteren. Het is een goede manier om de golfsport nog beter te leren kennen. Een golfclinic volg je onder leiding van een echte golfprofessional. Zo ben je snel voorbereid op het halen van je golfvaardigheidsbewijs. Bovendien is een golfclinic erg leuk, leerzaam en vooral heel gezellig om te doen.

Par 3 baan

Wil je oefenen voor je golfvaardigheidsbewijs en heb je niet heel veel tijd tot je beschikking? Dan biedt onze par 3 golfbaan uitkomst. Door de geringe afstanden die je op de baan kunt afleggen, heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning is het goed toeven in onze Orangerie, waar je kunt nagenieten van het golfen met daarbij een lekker hapje en een drankje.

Openingstijden golfbaan

Je kunt bij de golfbaan van Golftuin Zwolle zeven dagen per week vanaf 08.00 uur tot zonsondergang terecht om te komen golfen en oefenen voor je golfvaardigheidsbewijs. Ook hebben we Iedere woensdagochtend een vrije-inloop op onze golfbaan. Deze inloop start altijd om 10.30 uur. Dat is een prima oefenmogelijkheid.

Informatie over golfvaardigheidsbewijs

Wil je je golfvaardigheidsbewijs halen bij de prachtige golfbaan van Golftuin Zwolle? Neem dan contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over hoe je je golfvaardigheidsbewijs kunt halen en hoe je je golf examen kunt doen. Mogen wij je binnenkort verwelkomen op de prachtige greens van Golftuin Zwolle?

Back To Top 0529 46 63 04