skip to Main Content

Golfles voor iedereen!

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Deze golfbaan is uniek in zijn soort. Deze golfbaan is een 9 holes par 3 baan met 18 afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. De chippingarea en de puttinggreen bieden voor elk wat wils. Omdat niet iedereen zomaar even een balletje kan slaan, kun je bij ons op een laagdrempelige manier kennismaken met golf. Voor elk niveau bieden wij golflessen aan. Golftuin Zwolle biedt verschillende betaalbare arrangementen met lessen van een ervaren golfpro. Je leest er hieronder meer over.

Golflessen van een golfprofessional

Wil je ook leren golfen als een echte prof? Dan kun je op de golfbaan van Golftuin Zwolle tegen voordelige tarieven lid worden en golflessen krijgen van een doorgewinterde pro. Dat is de beste manier om je spel en course management naar een hoger plan te tillen. Samen met onze golfprofessional oefen je bijvoorbeeld je afslagtechniek en loop je een aantal holes op de golfbaan van Golftuin Zwolle. Tijdens de golflessen krijg je volop tips en trucs aangereikt en worden al je vragen over de golfsport beantwoord. Dat is leuk en leerzaam en uitermate geschikt voor alle niveaus. Reken maar dat je met meer kennis en skills van golfen deze sport snel leuk zult gaan vinden.

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Je hoeft natuurlijk niet direct golflessen te volgen om te mogen golfen bij Golftuin Zwolle. Bij ons kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met golf. Want ook zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kun je bij Golftuin Zwolle gerust een balletje komen slaan op de glooiende greens. Maar echt leuk wordt het pas als je bij ons een aantal golflessen neemt om de techniek onder de knie te krijgen, of om je techniek significant te verbeteren.

Golven Geen GVB Nodig

Golfclinics en golfen

Naast het volgen van golflessen, kun je bij Golftuin Zwolle ook golfclinics volgen. Dit is een goede manier om de golfsport beter te leren kennen. Dat is leuk voor een familiedag of voor bedrijfsuitjes. Wij raden iedereen die geen ervaring heeft met golf om een golfclinic te volgen. Het is leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een heel sociale sport

Golfbaan voor beginners en professionals

Wat maakt Golftuin Zwolle zo’n goede golfbaan voor het volgen van golflessen? Onze golfbaan is uniek in zijn soort. Wij hebben een 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken. Holes 1 tot en met 9 hebben een totale lengte van 850 meter, holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. Twee afslagplekken zijn nog in aanbouw. Bij de golfbaan zijn ook twee oefengreens. Golftuin Zwolle is hiermee zeer geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Bij ons kun je uitstekend oefenen. Wij bieden diverse arrangementen aan, waaronder dus de golflessen van een ervaren golfprofessional. Daarmee maakt Golftuin Zwolle de golfsport bereikbaar en betaalbaar voor iedereen die golfen een keer wil proberen.

Par 3 baan

Heb je even geen tijd voor het volgen van golflessen en wil je zelf even oefenen? Dan is onze par 3 golfbaan de ideale golfbaan voor een heerlijke middag in de buitenlucht. Door de geringe afstanden die je op de baan hoeft af te leggen heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En aansluitend kun je in clubhuis De Orangerie terecht voor hapje en een drankje. Leuk dus om met vrienden te doen.

Gastvrij voor allen

Ben je geen golfer? Ook dan ben je van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis van Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. Ons clubhuis biedt dan een gezellig rustpunt om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle!

Openingstijden golfbaan

De golfbaan van Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 8.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de prachtige golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Heb je interesse in onze golflessen of golfclinics. Of zoek je een leuk adres voor een geweldig familie- of bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of info@golftuinzwolle.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van het volgen van golflessen bij Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04