skip to Main Content

Snel leren golfen in een prachtige omgeving

Wil jij leren golfen? Met een golfcursus bij Golftuin Zwolle heb jij het golfen snel onder de knie. Bij ons volg je een laagdrempelige golfcursus op elk gewenst niveau. Golftuin Zwolle ligt in een prachtige groene omgeving in Zwolle-Zuid. Onze golfbaan is splinternieuw en uniek in haar opzet, want wij hebben een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. Voor beginners is de par 3 baan werkelijk ideaal. De chippingarea en puttinggreen zijn geschikt voor elke golfer. Alle golfcursussen worden gegeven door een ervaren golfprofessional. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want wij bieden diverse betaalbare arrangementen aan. Een golfcursus volg je bij Golftuin Zwolle!

Golfcursus onder leiding van een professional

Wil je een golfcursus volgen bij een echte professional? Bij Golftuin Zwolle kun je voor voordelige tarieven lid worden en profiteren van de beste golfcursussen van onze professionals. Zo til je je spel en course management snel naar een hoger niveau. Onze golfprofessional ondersteunt je bij je afslagtechniek en doorloopt met jou de holes van onze golfbaan. Tijdens de golfcursus krijg je veel tips, trucs en vaardigheden aangereikt die jou helpen om een goede golfer te worden. Ook is er tijdens de golfcursus alle ruimte voor het stellen van vragen. Wij weten zeker dat het volgen van een golfcursus bij Golftuin Zwolle bijdraagt in het ontwikkelen van plezier in golfen, of dat je zelfs een echte golfliefhebber wordt. Tijdens de golfcursus krijg je alle ruimte tot het stellen van vragen. Uiteindelijk ga je het golfen nog leuker vinden door alle tips en trucs die je tot je beschikking krijgt. 

Zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) golfen

Leren golfen door het volgen van een golfcursus is bij Golftuin Zwolle is zeker niet verplicht om op onze baan te mogen spelen. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op onze golfbaan op een laagdrempelige manier kennis te maken met golf. Ook zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kun je bij Golftuin Zwolle lekker een rondje golfen. We kunnen je echter wel vertellen dat golf nog veel leuker wordt als je een golfcursus volgt. Met meer techniek heb je meer controle over je slagen en wordt het spel alleen maar leuker. Proberen? Schrijf je in voor een golfcursus bij Golftuin Zwolle.

Golven Geen GVB Nodig

Golfcursussen en golfclinics

Je kunt bij ons een golfcursus volgen. Maar we bieden ook golfclinics in Golftuin Zwolle. Hierbij staat het sociale aspect wat meer op de voorgrond. Golfclinics volg je in een groep en zijn daarom zeer populair als invulling van een familiedag of als bedrijfsuitje. Net als een golfcursus is een golfclinic erg leuk en leerzaam om te doen. Bovendien zijn ze heel gezellig. Golfen staat dan ook vooral bekend als een zeer sociale sport.

Golfcursus voor beginners en gevorderden

Wat maakt onze golfbaan zo interessant voor het volgen van een golfcursus? Dat is de compacte omvang en de oefenmogelijkheden. Zoals eerder gezegd is onze golfbaan uniek met 9 holes par 3 en met 18 afslagplekken. De holes 1 tot en met 9 zijn in totaal 850 meter en de holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. Verder hebben we twee oefengreens. De beginnende golfer kan in Golftuin Zwolle met een golfcursus kennis maken met golfen. De meer ervaren golfer kan met een golfcursus onder leiding van onze golfprofessional zijn vaardigheden verbeteren. In Golftuin Zwolle kan iedereen terecht voor een leuke en leerzame golfcursus.

Zelf trainen

Ontbreekt het je aan tijd om een golfcursus te volgen en oefen je het liefst even zelfstandig? Dan is onze par 3 golfbaan uitermate geschikt om een heerlijke middag in de buitenlucht door te brengen. Aansluitend kun je in clubhuis De Orangerie lekker bijkomen met een hapje en een drankje.

Gastvrij voor iedereen

Ben je geen golfer of volg je geen golfcursus? Dan ben je ook zeer welkom in clubhuis de Orangerie van Golftuin Zwolle. Onze golftuin is gelegen naast de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. In ons clubhuis komen velen tot rust door het drinken van een kopje koffie tussendoor. Gastvrijheid, dat is waar Golftuin Zwolle voor staat.

Openingstijden Golfbaan

Bij de golfbaan van Golftuin Zwolle kun je zeven dagen per week terecht vanaf
08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije-inloop op onze golfbaan. Iedereen die graag wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is dan van harte welkom om een balletje te slaan. Gezellig als je erbij bent! We beginnen iedere woensdagochtend om 10.30 uur. Wie weet vind je golfen zo leuk dat je wilt inschrijven voor het volgen van een golfcursus.

Golfcursus volgen bij Golftuin Zwolle

Wil jij ook kennismaken met de golfsport op onze prachtige golfbaan? Schrijf je dan in voor een golfcursus bij Golftuin Zwolle. Wil je meer weten over het volgen van een van onze golfcursussen? Neem dan snel contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. We kunnen je uitgebreid informeren over het volgen van een golfcursus bij Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04