skip to Main Content

Golfen voor iedereen!

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Een golfbaan die uniek in zijn soort is. Golftuin Zwolle is een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. Op onze golfbaan kan zowel de beginnende als gevorderde golfer terecht om zijn rondjes te lopen. Ook kan bij Goltuin Zwolle iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met de de mooie golfsport. Of je nu gewoon een golfles wil boeken, of je golfvaardigheidsbewijs (GVB) wilt halen. Het volgen van een golfclinic onder leiding van een doorgewinterde golfprofessional behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Superleuk en leerzaam! Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens. Je kunt bij Golftuin Zwolle dan ook het het hele jaar door terecht voor een golfclinic.

Golfclinics bij Golftuin Zwolle

Op onze golfbaan bij Golftuin Zwolle kun je een golfclinics volgen om kennis te maken met de golfsport. Tijdens de golfclinic maak je op een vrolijke manier kennis met de basisbeginselen van golfen. Daarnaast zul je tijdens een golfclinic verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is met de golfclubs en golfballen als het gaat om techniek, balvluchten en effecten. Verder ga je tijdens de golfclinic zelf aan de de slag om vertrouwd te raken met de verschillende golftechnieken.

Golfclinic: een leuk uitje!

Een golfclinic bij Golftuin Zwolle is een uitgelezen invulling van een gezellige familiedag, een vriendenuitje of een bedrijfsuitje. Wij adviseren iedereen die interesse heeft in golf om een leerzame golfclinic te volgen. Het is leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een heel sociale sport. De golfclinic wordt verzorgd door een golfprofessional. De minimale duur van een golfclinic is 1,5 uur. Het is erg leuk – en ook nuttig – om een golfclinic voorafgaand aan een rondje golf te doen. Dan kun je al het geleerde in dat rondje golf direct in de praktijk brengen. Reken maar dat je dan meteen vooruitgang boekt in je golfspel!

Golven Geen GVB Nodig

Golfclinic aanbod

Bij Golftuin Zwolle kun je terecht voor vier soorten golfclinics onder leiding van een golfprofessional. Voor iedereen is er wel een geschikte golfclinic. Je kunt kiezen uit:

  • Basic golfclinic 90 minuten
  • Basic golfclinic 150 minuten
  • Pro golfclinic 180 minuten
  • Royal golfclinic 240 minuten

Onze golfclinics in Golftuin Zwolle zijn inclusief het gebruik van materiaal, ballen en oefenfaciliteiten. Het minimum aantal deelnemers voor een golfclinic is 6 personen. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen. Maak samen kennis met golf tijdens een leuke en leerzame golfclinic!

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Golftuin Zwolle is de golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je kunt bij ons dus ook terecht zonder GVB om een balletje te komen slaan op de groene glooiende greens van Golftuin Zwolle en ervaren of golfen wat voor je is. Dat kan bijvoorbeeld dus ook tijdens een golfclinic. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Par 3 baan

Voor mensen die even snel een balletje willen slaan, of voor wie minder goed ter been is, biedt onze par 3 golfbaan volop mogelijkheden. Door de geringe afstanden die je op de baan kunt afleggen heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning is het goed toeven in onze Orangerie, waar je kunt genieten van een lekker hapje of een heerlijk kopje koffie.

Gastvrij

Ook als je geen golfer bent, ben je natuurlijk van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis, van Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. De Orangerie is een gezellig rustpunt op deze route om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle! Wil je het golfspel toch wel beter leren kennen? Boek dan een leerzame en leuke golfclinic. Dat kun je met je familie vrienden collega’s doen.

Openingstijden Golfbaan

Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije-inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur. Je kunt je dan ook inschrijven voor een golfclinic bij onze golfbaan. 

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de mooiste en nieuwste golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Wil je bij ons graag je golfvaardigheidsbewijs halen? Wil je kennis maken met golf? Boek dan direct een golfclinic. Leuk met vrienden, familie of collega’s! Neem contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van een interessante golfclinic bij Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04