skip to Main Content

Uniek golfcentrum in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt het splinternieuwe golfcentrum Golftuin Zwolle. Dit golfcentrum is uniek in zijn soort met een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. Dit par 3 golfcentrum is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. De chippingarea en de puttinggreen bieden variatie voor iedereen. Golftuin Zwolle is het golfcentrum met verschillende betaalbare arrangementen voor golflessen van een ervaren golfpro. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens. Ook heeft het golfcentrum een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis De Orangerie waar golf gerelateerde evenementen georganiseerd kunnen worden. Door de zandondergrond zijn de greens is ons golfcentrum het hele jaar door bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens.

Golfcentrum voor beginners en professionals

De nieuwe golfcentrum in Zwolle is uniek in zijn soort. Golftuin Zwolle heeft een 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken. Holes 1 tot en met 9 hebben een totale lengte van 850 meter, holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. Twee afslagplekken zijn nog in aanbouw. Ons golfcentrum heeft ook twee oefengreens. Golftuin Zwolle is hiermee zeer geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Wij bieden diverse arrangementen aan, waaronder golflessen van een ervaren golfprofessional. Wij maken in ons golfcentrum de golfsport bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs in ons golfcentrum

Golftuin Zwolle is het golfcentrum waar je op een laagdrempelige wijze kennismaakt met de golfsport. Want ook zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kun je in ons golfcentrum in Zwolle gerust een balletje slaan op onze mooie greens. Houd je van lekker buiten zijn en ontspannen sporten met goede vrienden of collega’s? Kom op ons golfcentrum in Zwolle gerust ervaren of golfen wat voor je is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Golven Geen GVB Nodig

Golfles van een golfprofessional

Wil je ook leren golfen als een echte prof? Dan kun je op het golfcentrum van Golftuin Zwolle aan je golftechniek werken onder de bezielende leiding van een echte golfpro! Tegen voordelige tarieven kun je bij ons lid worden en les krijgen van een doorgewinterde pro. Dat is de beste manier om je spel en course management beter te maken. Samen met onze golfprofessional oefen je bijvoorbeeld je afslagtechniek en loop je een aantal holes op de golfbaan van Golftuin Zwolle. Tijdens de golflessen op ons golfcentrum geeft de golfpro je volop tips en trucs en beantwoordt hij al je vragen over de golfsport. Dat is leuk en leerzaam en uitermate geschikt voor elk niveau. Reken maar dat je met meer kennis en skills van golfen deze sport snel leuk zult gaan vinden.

Golfen & golfclinics

Golftuin Zwolle is het golfcentrum waar je ook golfclinics kunt volgen. Het is een goede manier om de golfsport beter te leren kennen. Dat is leuk voor een familiedag of voor bedrijfsuitjes. Wij raden iedereen die geen ervaring heeft met golf om een golfclinic te volgen. Het is leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een heel sociale sport.

Par 3 baan

Voor mensen die weinig tijd hebben of voor wie minder goed ter been is, biedt ons par 3 golfcentrum volop mogelijkheden om een heerlijke middag in de buitenlucht. Dankzij de compactheid van ons golfcentrum heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning is het gezellig toeven in onze Orangerie, waar je kunt genieten van een kopje kopje koffie of een verfrissend drankje.

Gastvrij voor allen

Ben je geen golfer? Ook dan ben je van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis, van ons golfcentrum. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. Ons clubhuis biedt dan een gezellig rustpunt om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle!

Openingstijden Golfbaan

Het golfcentrum van Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije-inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan in ons golfcentrum. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met het prachtige golfcentrum van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Wil je golfles nemen of zoek je een leuk adres voor een geweldig bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Golftuin Zwolle via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden op het golfcentrum van Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04