skip to Main Content

Unieke golfbaan in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Deze golfbaan is uniek in zijn soort. Deze golfbaan is een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. De chippingarea en de puttinggreen bieden voor elk wat wils. Golftuin Zwolle biedt verschillende betaalbare arrangementen met lessen van een ervaren golfpro. Onze golfbaan beschikt over een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis. Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens.

Golfbaan voor beginners en professionals

De nieuwe golfbaan in Zwolle is uniek in zijn soort. Golftuin Zwolle heeft een 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken. Holes 1 tot en met 9 hebben een totale lengte van 850 meter, holes 10 tot en met 18 hebben een totale lengte van 947 meter. Twee afslagplekken zijn nog in aanbouw. Bij de golfbaan zijn ook 2 oefengreens. Golftuin Zwolle is hiermee zeer geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Wij bieden diverse arrangementen aan, waaronder golflessen van een ervaren golfprofessional. Daarmee maakt Golftuin Zwolle de golfsport bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Golftuin Zwolle is de golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Want ook zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB) kun je bij Golftuin Zwolle gerust een balletje komen slaan op onze groene glooiende greens. Houd je van lekker buiten zijn en ontspannen sporten met goede vrienden of collega’s? Kom op onze golfbaan in Zwolle gerust ervaren of golfen wat voor je is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Golven Geen GVB Nodig

Golfen & golfclinics

Wil je ook leren golfen als een echte prof? Dan kun je op de golfbaan van Golftuin Zwolle ook aan je golftechniek werken onder de bezielende leiding van een echte golfprofessional. Tegen voordelige tarieven kun je bij ons lid worden en les krijgen van een doorgewinterde pro. Dat is de beste manier om je spel en course management naar een hoger plan te tillen. Samen met onze golfprofessional oefen je bijvoorbeeld je afslagtechniek en loop je een aantal holes op de golfbaan van Golftuin Zwolle. Tijdens de golflessen geeft de golfpro je volop tips en trucs en beantwoordt hij al je vragen over de golfsport. Dat is leuk en leerzaam en uitermate geschikt voor elk niveau. Reken maar dat je met meer kennis en skills van golfen deze sport snel leuk zult gaan vinden.

Par 3 baan

Voor mensen die weinig tijd hebben of voor wie minder goed ter been is, biedt onze par 3 golfbaan volop mogelijkheden om een leuke middag buiten te zijn. Door de geringe afstanden die je op de baan hoeft af te leggen heb je in redelijk korte tijd een rondje gemaakt op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning is het goed toeven in onze Orangerie, waar je kunt genieten van een lekker hapje en een drankje.

Gastvrij voor allen

Ben je geen golfer? Ook dan ben je van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis, van Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. Ons clubhuis biedt dan een gezellig rustpunt om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle!

Openingstijden golfbaan

De golfbaan van Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 08.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de prachtige golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Wil je golfles nemen of zoek je een leuk adres voor een geweldig bedrijfsuitje? Neem dan contact op met Golftuin Zwolle door te bellen naar 0529 46 63 04 of een e-mail te sturen naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden op onze golfbaan van Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04