skip to Main Content

Voor bedrijven en particulieren

Bent je dol op golfen en wil je die liefde voor de golfsport delen met vrienden, familie of collega’s? Boek dan een gezellig golfarrangement bij Golftuin Zwolle. Voor een zakelijk evenement, of een vriendenuitje biedt Golftuin Zwolle de perfecte match tussen lekker golfen in de buitenlucht met een vergadering of feest in ėėn van de zalen van clubhuis de Orangerie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over Golftuin Zwolle en het golfarrangement dat het beste bij je past, of lees er hieronder meer over.

Golftuin Zwolle: unieke golfbaan in het groene Zwolle

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Deze golfbaan is uniek in zijn soort. Deze golfbaan is een 9 holes par 3 baan met achttien afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. De chippingarea en de puttinggreen bieden voor elk wat wils. Golftuin Zwolle biedt verschillende betaalbare arrangementen voor bedrijven en particulieren met golflessen van een ervaren golfpro. Onze golfbaan beschikt over een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis. In dit clubhuis, de Orangerie, kun je terecht voor onder andere zaalhuur, vergaderingen, trainingen en cursussen, gecombineerd met een golfclinic of een rondje golfen op onze golfbaan. Ook zijn wij de perfecte locatie voor een gezellig vrienden- of familie-uitje. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij organiseren voor u een golfarrangement op maat, inclusief hapjes, drankjes, diner of buffet.

Zaalhuur Golftuin Zwolle

‘De Orangerie”in Golftuin Zwolle is de locatie bij uitstek voor het houden van vergaderingen, presentaties, trainingen en cursussen. Wij verwelkomen je graag in één van onze twee zalen. Wat maakt ons locatie zo aantrekkelijk voor grote gezelschappen?

 • Uitstekende bereikbaarheid (A28, N337, N35)
 • Zalen zijn van alle gemakken voorzien en hebben wifi
 • Aantrekkelijke golfarrangementen
 • Voor, tijdens of na de bijeenkomst voorzien wij je van een hapje, drankje, lunch, buffet etc.
 • Arrangement golfclinic of rondje golfen op onze 9 holes par 3 baan
 • Offerte voor jou op maat
 • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Golven Geen GVB Nodig

Golfen & golfclinics

Een golfarrangement is de perfecte manier om met je bedrijf het nuttige met het aangename te vereenzelvigen. Bovendien biedt het alle aanwezigen van je evenement de mogelijkheid om de golfsport beter te leren kennen. Na een ochtend vergaderen of presentaties is het heerlijk om aansluitend een golfclinic te doen of een rondje te golfen op onze 9 holes par 3 baan. Iedereen is dan lekker buiten aan het sporten en aan het genieten van de buitenlucht. Bovendien biedt golfen alle gelegenheid om tussendoor lekker bij te kletsen of te brainstormen. De beste ideeën ontstaan op de gekste moment. Wie weet biedt een rondje golf de juiste inspiratie.

Golfclinic bij golfarrangement

Als onderdeel van een golfarrangement kun je kiezen uit vier soorten golfclinics onder leiding van een golfprofessional. Voor elk gezelschap is er wel een geschikte golfclinic. Je kunt hierbij kiezen uit:

 • Basic golfclinic 90 minuten
 • Basic golfclinic 150 minuten
 • Pro golfclinic 180 minuten
 • Royal golfclinic 240 minuten

Onze golfclinics in Golftuin Zwolle zijn inclusief het gebruik van materiaal, ballen en oefenfaciliteiten. Het minimum aantal deelnemers voor een golfclinic is 6 personen. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen. Maak samen kennis met golf tijdens een leuke en leerzame golfclinic! Ben je met een groter gezelschap, dan kunnen we natuurlijk meerdere golfclinics inplannen.

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Golftuin Zwolle is de golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je kunt bij ons dus ook terecht zonder GVB om een balletje te komen slaan op de groene glooiende greens van Golftuin Zwolle en ervaren of golfen wat voor je is. Dat kan bijvoorbeeld dus ook tijdens een golfclinic. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor.

Afspraak voor golfarrangement met Golftuin Zwolle

Wil je een afspraak maken voor een golfarrangement met je bedrijf, vrienden of familie bij het prachtige golfcentrum van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om de locatie te bekijken. Maar je kunt ook direct contact opnemen met Golfcentrum Zwolle om de mogelijkheden te bespreken via 0529 46 63 04 of mail naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van een golfarrangement op het golfcentrum van Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04