skip to Main Content

Golfen voor iedereen!

In de prachtig groene en landelijke omgeving van Zwolle-Zuid ligt de splinternieuwe Golftuin Zwolle. Deze golfbaan is uniek in zijn soort. Deze golfbaan is een 9 holes par 3 baan met 18 afslagplekken. De par 3 baan is de ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. Bij ons kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met golfen. Of je nu gewoon een golfles wil boeken, of je golfvaardigheidsbewijs (GVB) wilt halen. Maar een golf clinic onder leiding van een doorgewinterde golfprofessional kan natuurlijk ook. Superleuk en leerzaam! Door de zandondergrond is de golfbaan het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter zijn er vrijwel altijd zomergreens. Kortom: een golf clinic kun je bij ons het hele jaar door boeken.

Golfen & golfclinics

Op onze golfbaan bij Golftuin Zwolle kun je golf clinics volgen om kennis te maken met de golfsport. Tijdens de golfclinic wordt er op een enthousiaste manier uitleg gegeven over wat golf nu precies inhoudt. Je zult tijdens zo’n clinic verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is met het oog op balvluchten en effect. Verder krijg je tijdens deze golf clinic uiteraard de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan en verschillende golftechnieken aan te leren. Dat is leuk voor een familiedag, een vriendenuitje of een bedrijfsuitje. Wij raden iedereen die geen ervaring heeft met golf om een golf clinic te volgen. Het is leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Golfen is namelijk een heel sociale sport. Een golf clinic wordt verzorgd door een golfprofessional. De minimale duur van een golf clinic is 1,5 uur. Een golf clinic is altijd leuk om voorafgaand aan een ronde golf te doen. Dan kun je al het geleerde in dat rondje golf direct in de praktijk brengen. Reken maar dat je dan meteen vooruitgang boekt!

Aanbod golf clinics

Bij Golftuin Zwolle kun je terecht voor vier soorten golf clinics onder leiding van een golfprofessional. Voor iedereen is er wel een geschikte golf clinic. Je kunt kiezen uit:

  • Basic golf clinic 90 minuten
  • Basic golf clinic 150 minuten
  • Pro golf clinic 180 minuten
  • Royal golf clinic 240 minuten

Alle golf clinics in Golftuin Zwolle zijn inclusief het gebruik van materiaal, ballen en oefenfaciliteiten. Het minimum aantal deelnemers voor een golf clinic is 6 personen. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen. Maak samen kennis met golf tijdens een leerzame golf clinic!

Golven Geen GVB Nodig

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Golftuin Zwolle is de golfbaan waar iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met golf. Je kunt bij ons dus ook terecht zonder GVB om een balletje te komen slaan op de groene glooiende greens van Golftuin Zwolle en ervaren of golfen wat voor je is. Onze 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplaatsen leent zich er uitstekend voor. 

Par 3 golfbaan

Voor mensen die snel een balletje willen slaan of voor wie minder goed ter been is, biedt onze par 3 golfbaan volop mogelijkheden om een een balletje te slaan zonder veel afstand af te moeten leggen. Hierdoor is het mogelijk al in een redelijk korte tijd een rondje te maken op onze golfbaan. En na de sportieve inspanning kun je terecht in de Orangerie, waar je kunt genieten van een lekker hapje en een drankje.

Gastvrij voor iedereen

Ook als je geen golfer bent, ben je natuurlijk van harte welkom in de Orangerie, het clubhuis, van Golftuin Zwolle. Onze golfbaan ligt bijvoorbeeld pal aan de fiets- en wandelroutes van Rondje Zwolle. De Orangerie is een gezellig rustpunt op deze route om even lekker een kopje koffie te komen drinken. Golf & gastvrij, ook dat is Golftuin Zwolle!

Openingstijden van onze golfbaan

Golftuin Zwolle is zeven dagen per week geopend vanaf 8.00 uur tot zonsondergang. Iedere woensdagochtend is er een vrije inloop op onze golfbaan. Iedereen die in een ongedwongen sfeer wil golfen of wil kennismaken met de golfsport is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Gezellig als je komt! We starten elke woensdagochtend om 10.30 uur.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil je kennismaken met de mooiste en nieuwste golfbaan van Golftuin Zwolle? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen en onze mooie glooiende greens te aanschouwen. Wil je bij ons graag je golfvaardigheidsbewijs halen? Wil je kennis maken met golf? Boek dan direct een golf clinic. Leuk met vrienden, familie of collega’s! Neem contact op met Golftuin Zwolle door te bellen naar 0529 46 63 04 of een e-mail te sturen naar info@golftuinzwolle.nl. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden rond een golf clinic bij Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04