skip to Main Content

Goedkoop golfen op een unieke golfbaan in Zwolle

Wil jij in de omgeving van Zwolle kennismaken met golf? Dan moet dat bij voorkeur niet te duur zijn. Op de nieuwe golfbanen van Golftuin Zwolle kun je goedkoop golfen. Onze golfbaan is uniek in zijn soort. We beschikken over een 9 holes par 3 baan met 18 afslagplekken. De par 3 baan is daarbij een ideale golfbaan voor de beginnende en de gevorderde golfer. Verder bieden de chippingarea en de puttinggreen mogelijkheden voor golfers van alle niveaus. Golftuin Zwolle biedt verschillende arrangementen. Je kunt zelfs golfles krijgen van een ervaren professional. Bovendien beschikt onze golfbaan over een fraaie accommodatie, veel aanvullende oefenvoorzieningen en een sfeervol clubhuis. Door de zandondergrond is onze golfbaan nagenoeg het gehele jaar bespeelbaar en dus boekbaar voor een dagje golfen. Ook in de winter zijn er bijna altijd zomergreens. Om golfen voor iedereen bereikbaar te maken hanteren we aantrekkelijke tarieven, zodat je bij ons goedkoop kunt golfen.

Goedkoop golfen voor beginners en gevorderden

Bij Golftuin Zwolle kun je goedkoop golfen op de 9 holes par 3 golfbaan met 18 afslagplekken. Holes 1 tot en met 9 bevatten een lengte van in totaal 850 meter, terwijl holes 10 tot en met 18 een totale lengte van 947 meter hebben. Overigens zijn twee afslagplekken nog in aanbouw. Bij de golfbaan bevinden zich daarnaast twee oefengreens. Door deze diversiteit en door de verschillende arrangementen is Golftuin Zwolle bij uitstek geschikt voor een dagje goedkoop golfen voor iedereen. Wij maken de golfsport namelijk graag bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

Golfen zonder golfvaardigheidsbewijs (GVB)

Of je Golftuin Zwolle nu bezoekt tijdens een dagje golfen als bedrijfsuitje of als leergierige professional in wording; het is onze intentie is om alle geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de golfsport. Zo kun je dus ook zonder het zogeheten golfvaardigheidsbewijs (GVB) bij ons komen golfen. Kom dus gerust een keer langs en geniet op een ontspannen manier van wat de golfsport te bieden heeft. Duur doen is niet onze stijl. Na een dagje goedkoop golfen weet je misschien al of golfen iets voor jou is.

Golven Geen GVB Nodig

Golfles van een golfprofessional

Ben je geïnteresseerd in hoe een golfprofessional zijn sport benadert? En wil je meer weten over hoe jij jouw golfniveau kunt verhogen? Dan is het zeer de moeite waard eens golfles te nemen van een echte professional. Bij Golftuin Zwolle kan dat, en ook eens nog tegen goedkope tarieven. Boek een dagje golfen of zelfs een compleet arrangement, dan kun je samen met de betreffende professional onder meer je spel, je course management en je afslagtechniek naar een hoger niveau tillen. Natuurlijk krijg je tijdens deze golflessen de nodige tips en worden al je vragen over de golfsport van een deskundig antwoord voorzien. Met de kennis en vaardigheden die je hiermee opdoet word je vast en zeker een fan van de golfsport. Wie weet kom je daarna wel elke dag goedkoop golfen bij Golftuin Zwolle.

Probeer golfen tijdens een golfclinic

Op onze golfbaan bij Golftuin Zwolle zijn ook golfclinics te volgen. Ook dit is een uitstekende manier om de golfsport beter te leren kennen. Erg leuk voor een familiedag, een uitje met vrienden of als teambuilding activiteit voor bedrijven. Hoe dan ook is het iedereen die nog geen ervaring heeft met de golfsport aan te raden je eerste dagje golfen in te richten met een golfclinic. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Zo kom je er al snel achter dat golfen ook vooral een heel sociale sport is.

Par 3 baan

Bij Golftuin Zwolle zijn we van mening dat mensen die minder goed te been zijn ook een dagje goedkoop moeten kunnen golfen. Daarvoor biedt onze par 3 golfbaan volop mogelijkheden. Op deze baan hoeven slechts geringe afstanden te worden afgelegd. Ook voor mensen die een (kort) dagje willen komen golfen kan deze baan uitkomst bieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Openingstijden Golftuin Zwolle

De golfbaan van Golftuin Zwolle kent ruime openingstijden. Wij zijn namelijk zeven dagen per week geopend. We openen om 8.00 uur en vervolgens kan er tot zonsondergang gegolfd worden. Verder is het goed om te weten dat er elke woensdagochtend een vrije inloop is op onze golfbaan. Deze gelegenheid is uitstekend geschikt voor iedereen die op een ongedwongen manier wil kennismaken met de mooie golfsport. Voor vele mensen die nu fanatiek golfen bleek dit ideaal als eerste dagje goedkoop golfen.

Wees welkom in ons clubhuis

Of je nu wel of geen golfer bent; je bent in ieder geval altijd van harte welkom in de Orangerie. Dit is het clubhuis van Golftuin Zwolle. Hier kun je voor, tijdens en na een dagje golfen genieten van een hapje en een drankje. Maar aangezien onze golfbaan direct langs verschillende wandel- en fietsroutes ligt, biedt ons clubhuis ook wandelaars en fietsers mogelijkheden om even uit te rusten onder het genot van een kopje koffie.

Contact met Golftuin Zwolle

Wil jij binnenkort eens een dagje golfen om zo kennis te maken met de mooie golfsport? je zult zien dat je bij ons goedkoop kunt golfen en dat golfen dus helemaal niet duur hoeft te zijn. Kom dus gerust eens langs bij Golftuin Zwolle, aanschouw onze mooie, glooiende greens en informeer naar de mogelijkheden. Of maak gebruik van de vrije inloop die elke woensdagochtend plaatsvindt. Contact opnemen met ons kan natuurlijk ook altijd. Bel 0529-466304 of stuur een e-mail naar info@golftuinzwolle.nl om al je vragen te stellen of een arrangement of bedrijfsuitje te boeken. Wij vertellen je dan graag alles over de mogelijkheden van goedkoop golfen bij Golftuin Zwolle.

Back To Top 0529 46 63 04