skip to Main Content

Zin in de zomer!

In verband met het coronavirus staat het leven op zijn kop. Binnenblijven, thuiswerken en op anderhalve meter van anderen blijven. Dat is natuurlijk niet hoe we de lente van 2020 voor ons zagen! Zodra dat kan, verwelkomt Golftuin Zwolle u echter weer op het terras of onze golfbaan. We geven u hier een voorproefje van al het fijns dat we te bieden hebben. Geniet alvast van de voorpret en hopelijk zien we u snel weer in de zomer van 2020!

Geniet van ons gezellige terras

We gaan bij Golftuin Zwolle voor een zonnige kijk op het leven, en we hopen u dan ook in de zomer van 2020 weer te verwelkomen op ons ruime, landelijk gelegen terras. Doordat we zo’n royaal terras hebben kan dat ook als er in de zomer van 2020 nog steeds anderhalve meter afstand gehouden moet worden. Op onze menukaart vindt u allerlei soorten lekkernijen. Kom bijvoorbeeld genieten van een van onze lunchbuffetten. Ga heerlijk borrelen met aantrekkelijke hapjes en een drankje in uw hand. Of kies voor een gezellige high tea of high wine! Het hele gezin is welkom, en de kleintjes kunnen zichzelf goed vermaken op ons grote airkussen. De landelijke ligging van onze orangerie maakt het een perfecte startplaats voor uw wandeling of fietstocht in zomer 2020. Parkeer uw auto op onze ruime parkeerplaats, en geniet van het buiten zijn!

Golfen: een uitje voor iedereen

Behalve genieten van onze horeca kunt u bij Golftuin Zwolle natuurlijk ook golfen. Anderhalve meter afstand houden is daarbij heel makkelijk doordat u altijd de ruimte heeft op onze riante golfbaan. Onze baan is zeer toegankelijk, want voor onze par 3 baan heeft u geen golfvaardigheidsbewijs nodig! Heeft u geen ervaring met golfen? Geen probleem, indien nodig krijgt u van ons eerst uitleg over de regels en materialen, waarna u zelf aan de slag kunt. Maak er dus een uitje met uw team, bedrijf of familie van! En heeft u de slag te pakken gekregen? U bent dan bij ons natuurlijk ook welkom voor een van onze clinics of golflessen! De clinics zijn een perfecte manier om kennis te maken met golfen. U krijgt een aantal uur les van een van onze golfprofessionals, zodat u echt een goede indruk krijgt van het golfen. Met onze golflessen tilt u uw golfskills dan echt naar een hoger niveau. Combineer het golfen ook eens met koffie met iets lekkers en onze Golfen & Plate service of Golfen & Lunch! Zo wordt de zomer van 2020 er dan hopelijk toch nog een van genieten en buiten zijn, al moet dat misschien op anderhalve meter afstand!

Neem contact op met Golftuin Zwolle

We gaan dus uit van een zonnige zomer 2020 waarin we allemaal weer heerlijk buiten kunnen genieten, en we hopen u dan ook zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen in onze orangerie en op de golfbaan! Wilt u meer weten over wat we te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0529-466304 of een mail te sturen naar info@golftuinzwolle.nl. We hopen u in de zomer van 2020 weer te verwelkomen (op anderhalve meter afstand) bij Golftuin Zwolle!

Golven Geen GVB Nodig

Back To Top 0529 46 63 04