YOGALESSEN | IM YOGA

Midden in de prachtige groene omgeving van de Harculosche Esch te Zwolle worden in de Orangerie (Golftuin Zwolle) diverse Yoga lessen verzorgd door IM Yoga.

"Yoga is het in balans brengen van lichaam en geest”.

De lessen bij IM Yoga worden gegeven door yogadocente (internationaal geregistreerd) Ingemarie Markenstein (Yoga Alliance RYT 200).

Er worden zowel rustige lessen (Easy  yoga) en meer actieve yogalessen gegeven; Flow Yoga, Power Flow Yoga en Power (Ashtanga) Yoga.

De lessen worden gegeven in een ontspannen ritmische 'flow' waarbij houdingen in elkaar overvloeien op de adem en de beweging. Door deze ‘flow’ kom je als het ware in een staat van meditatie in beweging. Hierdoor gaat de (prana) levensenergie in jouw lichaam weer stromen, komt je gedachtestroom tot stilstand en zal je merken dat je meer helderheid krijgt in je hoofd en ontspanning ervaart in je lichaam.

Naast het feit dat yoga goed is voor je geest, zorgt het ook voor een sterk en vitaal lichaam. Tijdens de yoga beoefening laat je afvalstoffen los, werk je aan kracht, flexibiliteit, ademtechnieken en gelijktijdig aan de ontspanning.

Door regelmatig yoga te beoefenen, leer je bewust te voelen wat goed voor je is en kom je dichter bij jezelf en jouw innerlijke kracht.

PROEFLES
Ben je geïnteresseerd geworden om een les te volgen bij IM Yoga, meld je dan aan voor een proefles via
www.im-yoga.nl/proefles

Wil je meer informatie over de yogalessen?
Bezoek dan de website www.im-yoga.nl of neem contact op via e-mail:  info@im-yoga.nl of telefoon: 0641030203

                                                                                          

Nieuws


2de Paasdag @ Golftuin Zwolle

Kom genieten van een luxe brunch en/of rondje golfen.

Lees meer

Snertwedstrijd 24-02-2019

Een gezellige wedstrijd met leuke prijzen, waaraan iedereen mee mag en kan doen.

Lees meer

Vacature gastheer/gastvrouw

Horeca toppers gezocht voor de bediening voor richting het voorjaar! Ben jij gastvrij en kun je de handen uit de mouwen steken?

Lees meer