Yoga lessen bij IM YOGA.
Midden in de prachtige groene omgeving van de Harculosche Esch te Zwolle worden in de Orangerie (Golftuin Zwolle) Yoga lessen verzorgd door
IM Yoga. "Yoga is het in balans brengen van lichaam en geest”.

De lessen bij IM Yoga worden gegeven door yogadocente (internationaal geregistreerd) Ingemarie Markenstein (Yoga Alliance RYT 200).

Er worden diverse yogalessen aangeboden zowel rustige en ontspannen yogavormen: Yin Yoga, Easy yoga en Yoga Nidra als de meer actieve conditie opbouwende yogavormen: Yin Yang Flow Yoga, Flow Yoga en Power Yoga.

In de rustige lessen doe je langzaam en met veel aandacht de yoga houdingen. Door ademondersteuning word je bewust van het effect op lichaam en geest. De rustige lessen zijn zeer toegankelijk voor beginners of te beoefenen bij eventuele klachten of blessures.

De  actieve lessen worden gegeven in een ontspannen ritmische 'flow' waarbij houdingen in elkaar overvloeien op de adem en de beweging. Door deze ‘flow’ kom je als het ware in een staat van meditatie in beweging. Hierdoor gaat de (prana) levensenergie in jouw lichaam weer stromen, komt je gedachtestroom tot stilstand en zal je merken dat je meer helderheid krijgt in je hoofd en ontspanning ervaart in je lichaam.

Ook de actieve lessen zijn toegankelijk voor beginners. In alle lessen kan je ten alle tijden instromen. IM yoga werkt met een drop-inn systeem, door online je les te reserveren meld je je aan voor de les naar keuze.

Yoga goed voor lichaam en geest!
Naast het feit dat yoga goed is voor je geest, zorgt het ook voor een sterk en vitaal lichaam. Tijdens de yoga beoefening laat je afvalstoffen los, werk je aan kracht, flexibiliteit, ademtechnieken en gelijktijdig aan de ontspanning.

Door regelmatig yoga te beoefenen, leer je bewust te voelen wat goed voor je is en kom je dichter bij jezelf en jouw innerlijke kracht.

Starten met yoga.
Ben je geïnteresseerd geworden om een les te volgen bij IM Yoga, meld je dan aan voor een losse les (proefles) via https://www.im-yoga.nl/aanmelden

Wil je meer informatie over de yogalessen?
Bezoek dan de website https://www.im-yoga.nl
of neem contact op via e-mail: info@im-yoga.nl
                                                                                

Nieuws


GVB halen in 1 of 2 dagen!

All in prijs en geen verrassingen.

Lees meer