skip to Main Content

Oliebollenwedstrijd vrijdag 30 december 2022 13:30 uur

De oliebollenwedstrijd is bedoeld om met elkaar sportief en maar vooral gezellig het kalenderjaar af te sluiten.

Iedereen is welkom

Het is een vrijdag, dus ook de speler met een maandag t/m vrijdag abonnement is zeer welkom. Dit geldt ook voor degene die nooit met de inloop en/of de maandbeker meespeelt. De deelnemers van de laatste 2 groepen spelen voor een aparte prijs.

Spelvorm: Eclectic. Er worden 18 holes gespeeld waarbij elke speler na afloop de 9 beste holes kan kiezen. De keuze bij: 1 of 10 – 2 of 11 – 3 of 13 etc. Het aantal slagen mee (afhankelijk van je handicap) moet je dus delen door 2 en afronden naar beneden.

We spelen met handicap verrekening, dus iedereen kan winnen. Heb je geen handicap, dan krijg je afhankelijk van je niveau maximaal18 slagen mee. Voor de winnaar is er een prijs. Bij gelijke stand is het aantal slagen van de 2de ronde bepalend voor de winst. Is het dan nog gelijk, dan volgt vanaf hole 1 een sudden death wedstrijd.

Neary prijs

Er wordt een speciale prijs uitgeloofd voor het behalen van de neary, dat wil zeggen de bal die het dichtste bij de vlag terecht is gekomen. De neary wordt gespeeld op hole 18.

Starttijd: 13:30 met een korte instructie met een kop koffie/thee. Daarna starten we vanaf alle holes. Door loting bepalen we op welke hole je start en met wie je in de flight speelt. Doordat we allemaal gelijk starten kunnen we na afloop samen de oliebollen verorberen.

Opgave (naam en handicap of geen handicap) tot 28 december kan via de lijst in de golftuin, de golfapp of de maandbeker app. Inschrijfgeld is 5 euro voor de prijzen, een kop koffie/thee en oliebollen. Het inschrijfgeld dient vóór de wedstrijd te zijn voldaan.

De wedstrijdleiding is in handen van Ties en Henk

Back To Top 0529 46 63 04